Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Skopje

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Skopje zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Skopje mini-gids

Autoverhuur Skopje
Autohuur Skopje

Skopje is de hoofdstad van de Republiek Macedonië, gelegen in Povardarie regio.De stad ligt aan beide zijden van de rivier Vardar, en heeft 470.000 inwoners (2003).

De stad werd gesticht door illyrne en veroverd door de Romeinen in de vierde eeuw, is ook onder Servische bewind en behoorde tot het Ottomaanse Rijk. In 1963 werd de stad getroffen door een aardbeving, die het grootste deel van de stad raken. Kurshumli An is een van de drie hotels die nog uit de Middeleeuwen.

Op het hoogste punt van de Kale Skopje-fort, gebouwd door de Byzantijnse keizer Justinianus in de 1000’s. Er is een prachtig uitzicht over de stad. De stad heeft verschillende kerken en moskeeën. Sultan Murat moskee is de grootste Balkan. Bit Pazaar is de grootste markt voor levensmiddelen in Skopje. De stad houdt Skopje Summer Festival elk jaar, en Skopje Jazz Festival in oktober.

De luchthaven, Skopje Aleksandar Makedonskij International, vernoemd naar Alexander de Grote, ligt 20 kilometer buiten de stad.