Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Tetovo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Tetovo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Tetovo mini-gids

Autoverhuur Tetovo
Autohuur Tetovo

Tetovo is gelegen in het noordwestelijke deel van Macedonië, in de schaduw van de Sar gebergte.Ongeveer 60.000 wonen in Tetovo.

Opgericht in 1400, als een klein middeleeuws orthodoxe nederzettingen rond Sveta Bogordica kerk. De stad groeide rond de kerk. In de jaren 1400 kwam Tetovo tijdens het Ottomaanse Rijk, en de stad moslimbevolking verhoogd. Het deed ook Tetovo aantal moskeeën, baden en markten. De stad was ook een belangrijk handelscentrum voor de ondernemers en de lokale boeren, evenals een belangrijke vesting. Toen kwamen de Turken en gaf de stad de naam Lime delen. In 1912, tijdens de Balkanoorlogen, de stad is Servisch. Onder de bezienswaardigheden van de stad is de met bloemen versierde moskee in konstantinopelsk stijl van 1459 door de rivier de Pena. Van Bal-Tepe fort biedt een panoramisch uitzicht van Tetovo en de omliggende gebieden.   Tetovo is gelegen nabij het skigebied Popov Sapka.

Skopje Airport ligt op 65 km afstand en brengt ca.en uur te rijden.