Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Agadir

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Agadir zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Agadir mini-gids

Autoverhuur Agadir

Autohuur Agadir

Agadir ligt ten zuidwesten van Marrakech in het zuiden van Marokko aan de Atlantische Oceaan.Agadir ligt op ongeveer tien kilometer ten noorden van de Wadi Sous-estuarium. De haven stad met haar 636.000 inwoners en is omgeven door het Atlasgebergte en de Sahara woestijn.

Agadir werd opgericht ca.1500 door de Portugezen, die bouwde het fort van Santa Cruz de Cap de Gue hier in 1503. Berbers achtervolgde de Portugezen in 1541, en in 1913 bracht de Franse een haven in Agadir. Grote delen van de stad werd getroffen door een aardbeving in 1960, maar is nu herbouwd. De grootste attractie in het strand van Agadir, dat is geen wind en veel mensen. De ruïnes van een vesting, is een van de heuvels rondom de stad. Een van de trekpleisters in de stad is de dierentuin, Vallee des Oiseau, die vogels heeft uit de hele wereld en geiten van Atlas een paar soortnaam. Agadir heeft verschillende golfbanen rond de stad.

Agadir Al Massira Airport ligt vijf kilometer buiten het centrum.

Nederlands