Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Casablanca Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Casablanca Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Casablanca Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Casablanca Luchthaven
Autohuur Casablanca Luchthaven

Mohammed V International Airport ligt 30 km ten zuidoosten van Casablanca op de belangrijkste weg naar Marrakech.Het is mogelijk om zowel per spoor en bus gebruiken om tussen de luchthaven en Casablanca reizen voor mensen die willen huren van een auto dus de keuze is zeer goed, alle 28 autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd op de luchthaven. Sommige van de bedrijven zijn Avis, Budget, Europcar, Hertz, National, Sixt en Thrifty.

Casablanca Airport is de drukste luchthaven in Marokko en op 6 grootste in het geheel van Afrika, in termen van het aantal passagiers.In 2009, in dienst 6,4 miljoen passagiers op. Het is een hub voor de luchtvaartmaatschappijen Air Arabia Maroc, Jet4you, Regional Air Lines en Royal Air Maroc waarin de laatste is die vliegt naar de meeste bestemmingen. Het heeft drie terminals en Terminal 3 wordt momenteel gerenoveerd.

Er is een winkelcentrum aan de vertrekhal en een goede selectie van belastingvrije winkels in alle terminals. Casablanca Airport heeft ook diverse cafes, bars en restaurants, evenals banken, een postkantoor, een gebedsruimte, een apotheek en een business center met toegang tot internet. Er zijn geen hotels op de luchthaven, is het dichtstbijzijnde hotel is het Atlas Airport Hotel.