Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Casablanca

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Casablanca zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Casablanca mini-gids

Autoverhuur Casablanca
Autohuur Casablanca

Casablanca is gelegen in het westen van Marokko aan de Atlantische Oceaan.De haven is een van het land de belangrijkste hier is uitgevoerd meeste van haar producten. Casablanca is ook het land van spoorwegknooppunt.

Casablanca is misschien het best bekend voor de Amerikaanse filmklassieker Casablanca met Humphrey Bogart en Ingrid Bergman, waar de actie is ingesteld op de stad.De stad, wat betekent: het Witte Huis, is rijk aan cultuur en architectuur. Hier zijn Moorse en Art Deco gebouwen, en alles van moskeeën aan het Turkse bad.Koning Hassan II Moskee, de derde grootste moskee ter wereld. De 210 meter hoge minaret, is de hoogste in de wereld. Het is ook een van de twee moskeeën in Marokko open voor niet-moslims. Het werd voltooid in 1989. De stad heeft een stabiel klimaat.

Mohammed V International Airport ligt 18 kilometer buiten Casablanca.