Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Merida Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Merida Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Merida Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Merida Luchthaven
Autohuur Merida Luchthaven

Manuel Crescencio Rejon International Airport (MID) ligt ongeveer 8 kilometer ten zuidwesten van Merida is de hoofdstad van de staat Yucatan bekend om haar rijke Maya-geschiedenis.Er zijn pendelbussen tussen de luchthaven en Merida, maar de diensten zijn niet zo frequent als taxi kan een goed alternatief zijn. Merida Rejon Airport Autoverhuur biedt huurauto’s van zowel locale en internationale autoverhuurbedrijf Hertz, Dollar, Begroting, Advantage, National, Discount.

In 2008 1.058.510 passagiers bezocht Merida-Rejon Airport. Tussen 1999 en 2001, de luchthaven volledig gerenoveerd. Het serveert zowel binnenlandse als internationale bestemmingen.

De luchthaven heeft vier verschillende bars, restaurants en cafes en veel mogelijkheden om te winkelen, met inbegrip van een juwelierszaak. Merida-Rejon luchthaven beschikt ook over de gezondheidszorg, het bank-en toeristische informatie. Er zijn geen hotels op de luchthaven.