Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Merida

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Merida zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Merida mini-gids

Autoverhuur Merida
Autohuur Merida

Merida is de hoofdstad van Veracruz Yucatan. Merida ligt 35 kilometer ten zuiden van de haven van Progreso, in het zuidoosten van Mexico. Met de voorsteden, de stad heeft ca. 905.000 inwoners, terwijl de stad zelf heeft circa. 750.000 inwoners.

Merida werd gesticht in 1542 op een plaats waar eerder T’ho Maya-stad lag. Maya centra Chichen Itza en Uxmal zijn in de buurt. Chichen Itza is een archeologische ruïne, die werd gebouwd door de Maya-beschaving in het noorden van Yucatan. In 2007 het hoofdgebouw, of Kukulcan Castillo piramide uitgeroepen tot een van de zeven wereldwonderen. Het gebied staat op de UNESCO World Heritage Sites. De ruïnes werden gevonden in de jaren 1800 en verscheidene tempels zijn gerestaureerd. Er zijn nummers van het Maya-tijdperk, 600-900 ADKr. hier. Merida heeft ook Maya museum met waardevolle collecties. De kathedraal van de stad vanaf 1500 de cijfers ether ook de moeite waard te missen.

Manuel Crescencio Rejon International Airport ligt vijf kilometer van het centrum van Merida.