Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Mexico City

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Mexico City zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Mexico City mini-gids

Autoverhuur Mexico City
Autohuur Mexico City

Mexico City is de hoofdstad van Mexico en de tweede grootste grootstedelijk gebied. De make-up buitenwijken van de stad 22 miljoen inwoners, terwijl in de stad wonen ongeveer negen miljoen euro. Het is gelegen op bijna 2300 meter hoogte in Mexico vallei, omgeven door bergen, waarvan de Popocatepetl en Ixtacíhuatl van vulkanen meer dan 5000 meter. De hoofdstad is gekoppeld aan de belangrijkste havens van het land.

Mexico-stad is gelegen op de ruïnes van de Azteekse hoofdstad Tenochtitlan van, maar de stad is helaas het meest bekend voor het feit dat een van ’s werelds ergste luchtvervuiling. De stad is waarschijnlijk de oudste stad van Amerika en wordt geacht te zijn opgericht in 1176. Er zijn een aantal musea en andere culturele instellingen zoals het Nationaal Museum en de belangrijkste antropologische en historische musea, het planetarium en de dierentuin. Hier is de grootste kerk van Latijns-Amerika, de barokke kathedraal met twee torens, die waren begonnen in de jaren 1560. Basiliek van Guadeloupe is een van de meest heilige plaatsen van de Katholieke Kerk in Amerika en een bedevaartsoord. In de oude stad is een van de grootste parken.

De internationale luchthaven Benito Juárez ligt zes kilometer af, in het noorden oostelijke rand van de stad.