Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Mexico City Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Mexico City Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Mexico City Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Mexico City Luchthaven
Autohuur Mexico City Luchthaven

Mexico City International Airport (MEX), ook wel Benito Juarez International Airport, ligt 13 km ten westen van Mexico City. Het is de grootste luchthaven van Latijns-Amerika. Zowel de metro en bus zijn goede auto’s te krijgen tussen Mexico City en de luchthaven. Er is een goede keuze van autoverhuur bedrijven in zowel de nationale als de internationale terminal, sommige van hen zijn Alamo, National, Avis, Budget, Dollar, Eurocar, Euro Dollar, Kimcar, Gold Car, Hertz en Sixt.

In 2009, 24.243.056 passagiers gebruik van de luchthaven naar beneden.Het is de bedoeling dat het zal zodanig worden ontwikkeld dat het geschikt is voor 32 miljoen passagiers per jaar. Men kan reizen naar meer dan 100 internationale bestemmingen, en de drukste routes van Mexico City Airport is Los AngelesNew YorkMiami,Houston en Madrid. De belangrijkste basis voor de grootste luchtvaartmaatschappij van Mexico, Aeromexico.

Het is een zeer goede selectie van winkels, restaurants, cafes en bars in Mexico City Airport. Hier zijn er ook apotheken, medisch centrum, business centre, geldautomaten en internet cafe. De luchthaven heeft diverse hotels waaronder het Hilton Mexico City Airport en het Airport Hotel Camino Real Hotel.