Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Playa Del Carmen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Playa Del Carmen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Playa Del Carmen mini-gids

Autoverhuur Playa Del Carmen
Autohuur Playa Del Carmen

Playa del Carmen, is een stad aan de oostkust van Mexico. Playa del Carmen is de stand van de derde grootste stad Quintana Roos ‘met 100.000 inwoners (2005).Playa del Carmen is het ongeveer. 70 km ten zuiden van Cancun en 20 kilometer ten westen van Cozumel op het schiereiland Yucatan. Vanaf hier is er de ferry naar het eiland Cozumel.

Playa del Carmen is een populaire toeristische bestemming, beroemd om zijn duik passende voorwaarden. De stad was oorspronkelijk een klein vissersdorp, maar tegenwoordig is het centrum van Playa del Carmen in Riviera Maya, die van Cancun uitstrekt naar het Sian Ka’an. De stad is ook de halte voor diverse cruiseschepen die stoppen net ten zuiden van de stad, in Calica. De “ecologische themapark” Xcaret en Xel-Ha ligt in de buurt van Playa del Carmen, en zijn populaire bestemmingen voor excursies. De XEL-Ha, kunnen bezoekers met dolfijnen zwemmen, snorkelen, duiken en zie sjøskilpadder. Een uur ten zuiden van Playa, in Tulum is een Maya archeologische ontdekking met prachtig uitzicht.

Luchthaven van Cancun is 50 kilometer van Playa del Carmen.