Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Cancun Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cancun Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cancun Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Cancun Luchthaven
Autohuur Cancun Luchthaven

Cancun International Airport ligt 22 km ten zuidwesten van Cancun. Het is de tweede grootste luchthaven in Mexico en een van de belangrijkste internationale bestemmingen in Latijns-Amerika.Er is een bus tussen de luchthaven en Cancun. Er is een goede keuze van auto-vormig op de luchthaven, de bedrijven zijn Alamo, Avis, Budget, Dollar en Hertz.

In 2009, 11.174.908 passagiers bezochten de internationale luchthaven van Cancun. De vijf drukste routes, allemaal in de Verenigde Staten, de HoustonNew York,DallasMiami en Atlanta. De belangrijkste basis voor de luchtvaartmaatschappij Mexicana. De luchthaven heeft drie terminals

Het is een zeer goede selectie van winkels, restaurants, cafes en bars van Cancun Airport. Het heeft ook businesscentrum, geldautomaten, apotheek, gezondheidszorg en schoonheid. Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar de Moon Palace Resort, die geschikt is voor grote conferenties, is in de buurt.