Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Alkmaar

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Alkmaar zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Alkmaar mini-gids

Autoverhuur Alkmaar
Autohuur Alkmaar

Alkmaar is een stad 40 km ten noordwesten van Amsterdam, in de provincie Noord-Holland.De stad heeft 95.000 inwoners het centrum en rondom de stad telt 190.000 inwoners. Vanuit Alkmaar is er een boot naar Groot-Brittannië.

Alkmaar is beroemd om zijn kaasmarkt. Elke vrijdag van april tot oktober, de kaas verkocht op de traditionele manier, zoals het is verkocht voor enkele eeuwen. Alkmaar heeft veel historische gebouwen en heeft gezorgd voor de grachten en de smalle straatjes van de 1700s. Berger Poort Bridge getuigen van de oude weg naar Bergen, terwijl het Stedelijk Museum Alkmaar geeft bezoekers toegang tot de stad en de regio’s geschiedenis. Bovendien, Alkmaar heeft een kaasmuseum en een nationale ølmuseum met een bar seververer 86 verschillende soorten bier. De stad agrarisch landschap is een UNESCO World Heritage List. Oude Gracht Canal is de grootste stad met meer historische huizen, en geschikt voor kajakvaren.

Amsterdam Schiphol is 36 mijl van het centrum van Alkmaar.