Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Amsterdam Schiphol Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Amsterdam Schiphol Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Amsterdam Schiphol Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven
Autohuur Amsterdam Schiphol Luchthaven

Amsterdam Airport Schiphol (AMS) is de grootste luchthaven in Nederland.  De luchthaven ligt op ca.. 9 km ten noordwesten van Amsterdam of ca. 20 minuten rijden van de hoofdstad.Amsterdam Airport Schiphol wordt beschouwd als een passagier-vriendelijke luchthaven, en is een van de vier luchthavens in de wereld met vier sterren, volgens Skytrax rating systeem.

Schiphol is een van de grootste luchthavens in Europa (5) en in de wereld (14) gemeten in het aantal passagiers. In 2008, nam de luchthaven verwerkt meer dan 47miljoen passagiers. Sommige van de luchtvaartmaatschappijen die hier hun hoofdkwartier hebben zijn oa KLM, ArkeFly, Transavia en Martinair. Verschillende low-fare eerder aangeboden routes naar Schiphol, maar vanwege de hoge kosten, kozen velen om te verhuizen naar kleinere luchthavens in de omgeving.

Schiphol heeft een brede selectie van restaurants, bars en winkels, vooral in de cosmetica en elektronica. De luchthaven heeft ook een scala aan faciliteiten waaronder massage stoelen, self-service check-in, draadloos internet, en het casino. Schiphol heeft ook een aantal gebieden door het oog Polderbaan startbaan enPanoramaterras gelegen op het dak.