Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Breda

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Breda zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Breda mini-gids

Autoverhuur Breda
Autohuur Breda

Breda ligt 40 kilometer ten zuidoosten van de Rotterdam in de provincie Noord-Brabant.166.000 wonen in de industriële stad ten noorden van Antwerpen.

Breda is een voormalig fort dat een stad werd in 1252 Breda heeft een gotische kathedraal, de Groote Kerk. In 1566 werd een compromis ondertekend in de stad na een verzoek van de Nederlandse gouverneur edelen Margaretha van Parma. Het compromis was een prelude op de Nederlandse vrijheidsstrijd. Het Verdrag van Breda.Tot de attracties zijn Wilhelminastraat, Grote Markt, hart van de stad, waar het stadhuis en een gotische kerk staat. Bosgebieden in het zuiden Ginneken Zandberg en biedt mogelijkheden om te wandelen voor bezoekers.

Eindhoven Airport ligt op 45 km van Breda.