Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Heerlen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Heerlen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Heerlen mini-gids

Autoverhuur Heerlen
Autohuur Heerlen

Heerlen is een stad 20 kilometers ten noordoosten van Maastricht. Heerlen ligt in de provincie Limburg vlakbij de grens met Duitsland. 94.000 bewoners wonen in de stad centrum, met 270.000 voorsteden.

Van oudsher was een Romeinse stad Heerlen. Voor 2000 jaar geleden was er een militaire nederzetting, die gaf de stad de naam Coriovallum.Heerlen is het centrum van de oostelijke gebied van steenkool in Limburg, Oostelije Mijnstreek, maar kolenmijnen zijn gesloten vandaag. Nu Heerlen deel uit van een nieuwe prosjetk genaamd Park Stad Limburg, dat zal groener te maken van de stad.   Heerlen heeft niet verwonderlijk, attracties, zoals een mijnmuseum, naast het theater en het kasteel Hoensbroek met inbegrip Medio augustus Booch festival wordt hier gehouden. Bezoekers kunnen op tournee te gaan in Terworm, regio, rijden op zwarte paarden in Bbenzerade, of kijk op de stad geologische en archeologische museum.

Maastricht Achen luchthaven ligt op 16 km van Heerlen.