Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Maastricht

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Maastricht zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Maastricht mini-gids

Autoverhuur Maastricht
Autohuur Maastricht

Maastricht is zuidelijkste stad van Nederland ‘op de Maas die de stad verdeelt in twee. De stad is de hoofdstad van de provincie Limburg en het dicht bij België enDuitsland. 122.000 inwoners leven in Maastricht die zijn kanaal en de spoorweg-hub (2005).

Maastricht is misschien het best bekend om het verdrag met de dezelfde naam, die in 1992 werd ondertekend door de EU-leden. Maastricht is de oudste stad van Nederland ‘, gesticht door de Romeinen die hun naam gaf aan de stad. In de Middeleeuwen was een belangrijk centrum van Maastricht, met de textielindustrie, in bovendien een knooppunt voor de handel naar het oosten en zuiden. De stad was een centrum van cultuur en kunst in de Middeleeuwen, en in 1834 werd de eerste Nederlandse pottenhandel grote industrie. De stad voort te bouwen op de goede winkels en attracties, zoals de twee torens, de St. Servaas kerk en de Sint-jan en Kathedraal. Voor Pasen houdt Maastricht carnaval waar de hele stad verkleedt zich in kostuums. In Bonnenfantmuset bezoekers kunnen zien van de Nederlandse meesters zoals Rubens, Van Dyck, onder andere

Maastricht Aken Airport ligt 14 kilometer buiten het centrum.