Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Helmond

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Helmond zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Helmond mini-gids

Autoverhuur Helmond
Autohuur Helmond

Helmond is een stad in de provincie Noord-Brabant in het zuiden van Nederland de, 15 kilometer ten noordoosten van Eindhoven. 84.000 mensen wonen in Helmond (2003).

De eerste nederzettingen in Helmond gevestigd in het gebied rond het jaar 1000 De eerste schriftelijke sporen bestaan in een artikel van paus Alekander III in 1179 In 1232 ontving Helmond status. In het centrum is een kasteel gebouwd door Jan III van Verlaer de 1300’s. Er zijn verschillende textielbedrijven, vooral langs het kanaal van Zuid-Willemsvaart   door de stad.Hier het kunstcentrum Paalwondingen die kubieke tekeningen van Pieter Blom van 1978. Helmond vervaardigt auto-MAX. De stad biedt goede mogelijkheden voor fietsen, winkelen en wandelen.

Eindhoven Airport ligt op 20 kilometer van de stad Helmond.