Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Venlo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Venlo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Venlo mini-gids

Autoverhuur Venlo

Autohuur Venlo

Venlo is een stad aan de Maas, ten oosten van Eindhoven .Het ligt ten zuidoosten van de Nederland in de richting van de grens met Duitsland .92.000 mensen wonen in de stad in de provincie Limburg (2005).

Venlo is misschien het best bekend voor Venlo-zaak, een gebeurtenis tijdens de Tweede Wereldoorlog bleek dat de Britse verband met een aanslag op Hitler door Bürgerbraukeller. Venlo was een belangrijke handelspost langs de rivier de Maas in de Romeinse tijd. De stad werd een stad in 1343 en vanaf 1364 werd opgenomen in Lufthansa. De stad heeft enkele prachtige middeleeuwse gebouwen zoals de kerk St. Martin en het stadhuis. Andere bezienswaardigheden zijn onder meer The Theatre Maasport, Limburgs Museum en Van Bommel. In februari, houdt de stad, die in 2003 werd uitgeroepen tot meest groene stad van Europa, carnaval, en in augustus hield een zomerfeest, Parkfeest in Venlo na grootste park, een vier dagen durende feest van muziek, film, dans, kunst, onder andere

Düsseldorf Airport ligt op 42 kilometer van de stad Venlo.

Nederlands