Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Christchurch Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Christchurch Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Christchurch Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Christchurch Luchthaven
Autohuur Christchurch Luchthaven

Christchurch International Airport (CHC) ligt 12 km buiten Christchurch en Nieuw-Zeeland 2 grootste luchthaven.Er is een bus tussen de luchthaven en de stad. Er zijn goede mogelijkheden om een auto te huren op de luchthaven, de bedrijven die aanwezig zijn Avis, Budget, Hertz, Europcar, Maui Rentals, Thrifty, Britz campers en backpacker.

6.037.729 passagiers tegengehouden op de luchthaven in 2008. De luchthaven heeft twee terminals, maar het is de bedoeling dat deze twee samen en zal slåas klaar als een terminal in 2010. Van Christchurch, een vlieg om negen verschillende internationale bestemmingen in Azië en Australië. De belangrijkste basis voor de luchtvaartmaatschappij Pacific Blue.

Christchurch Airport heeft alle 35 verschillende winkels en een goede selectie van cafes, bars en restaurants. Andere faciliteiten omvatten een apotheek, draadloos internet, bank, business center en een kapper. Het geldt vooral voor gezinnen, want het biedt de speelkamer en diverse vormen van entertainment.
Nieuw-Zeeland International Antarctic Centre is een vijf minuten lopen van de luchthaven. Sudima Hotel Christchurch Airport is ook 5 minuten lopen van de terminal.