Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Christchurch

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Christchurch zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Christchurch mini-gids

Autoverhuur Christchurch
Autohuur Christchurch

Christchurch ligt aan de oostkant van het Zuid-Eiland, in de regio Canterbury. De kuststad heeft 340.000 inwoners, is de grootste stad van het Zuidereiland. Het is ook de tweede grootste stad van Nieuw-Zeeland. Christchuch ligt tien kilometer ten noordwesten van de haven van Lyttleton in het zuidelijke deel van Pegasus Bay.

Christchurch wordt ook wel de “Garden City van de Plains” omdat de stad dient als een supply base voor onderzoek in Antarctica. De stad werd gesticht in 1848 heeft bezienswaardigheden zoals de grondslag van Scott, een kunstcentrum, theater,   Christ Church Cathedral en Christchurch casino.In februari heeft de stad het festival romantiek gastheren, in november, is het zowel carnaval en paardenraces. De stad is een goed uitgangspunt voor diegenen die willen skiën op het eiland. Christchurch heeft een gematigd klimaat met een gemiddelde temperatuur van 22,5 graden Celsius in januari en 11,3 graden in juli. De stad heeft ongeveer 70 dagen met vorst per jaar

Christchurch International Airport is een centrum gelegen op 12 kilometer ten noorden van de, Harewood.