Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Dunedin

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Dunedin zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Dunedin mini-gids

Autoverhuur Dunedin

Autohuur Dunedin

Dunedin ligt aan de oostkust van South Ijsland, het eiland zuidelijk deel. Dunedin staat aan het hoofd van de   smalle Otago Harbour.Voorhaven ligt tien kilometer ten noorden van Port Chalmers. Met 110.000 inwoners, Dunedin is de tweede grootste stad op het Zuidereiland.

Dunedin is gesticht door Schotten in 1848. De naam komt uit Schotland , uit Edinburgh Keltische naam, Duneideann.Baldwin Street Street in Dunedin als een van de steilste straat ter wereld. Het hield een chocoladefestival, Dunedin Cadbury Chocolade Carnaval, ieder jaar in juni, waar meer dan 30.000 Cadbury Jaffa stroomt de berg af. Chocolate Factory Cadbury World heeft het hele jaar door rondleidingen. Speight Brouwerij De brouwerij is open voor bezoekers. Andere bezienswaardigheden zijn onder natuurpaden met een fantastisch uitzicht en een albatros kolonie Taiaora hoofd, die zal worden een van de weinigen in de wereld nestlocaties op het vasteland. Dunedin biedt ook surfen activiteiten.

Dunedin International Airport ligt 30 kilometer ten zuiden van het centrum.

Nederlands