Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Hamilton

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Hamilton zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Hamilton mini-gids

Autoverhuur Hamilton

Autohuur Hamilton

Hamilton gaat over. 110 km ten zuidoosten van Auckland op het Noordereiland.De stad is van het land de vierde grootste stedelijke gebied en de grootste binnenhaven stad met 155.000 inwoners. Met de voorsteden wonen in de stad van 185.000 inwoners gelegen in het Waikato district door de rivier met dezelfde naam (2006). Waikato rivier verdeelt de stad in twee.

De stad is waarschijnlijk het meest bekend vanwege de nabijheid van Matamata waar de blockbuster Lord of the Rings werd neergeschoten, 45 minuten buiten de stad. Hamilton was oorspronkelijk een aantal Maori dorpen die samen zijn gegroeid. Vandaag is het een markt stad met uitstekende mogelijkheden om te winkelen.Onder attracties van de stad, de Hamilton tuinen, zoals heeft een rozentuin, Chinese tuin en de rododendron tuin. De Hamilton Zoo, kunnen bezoekers meer dan 600 diersoorten uit Nieuw-Zeeland , waaronder de beroemde Kiwi-vogel.Dit is ook het Waikato Museum met een internationale cultuur en kunst. Op Waikato Stadium speelde rugby.   In april zal er een luchtballon festival en muziek festival.

Hamilton International Airport ligt tien kilometer buiten het centrum.

Nederlands