Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Napier

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Napier zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Napier mini-gids

Autoverhuur Napier
Autohuur Napier

Napier is een havenstad aan de oostkust van North Ijsland in Hawke’s Bay, 320 kilometer ten noordoosten van de hoofdstad Wellington, en tien mijl ten noorden van de stad Hastings.Deze twee worden vaak de zustersteden of “The Bay Cities ‘, en is de vijfde grootste stad van Nieuw-Zeeland gebied. 58.000 inwoners wonen in Napier (2009), en 123.000 in de zustersteden.

Napier staat bekend om zijn Art Deco architectuur. Na een aardbeving verwoeste stad in 1931 werd de stad herbouwd in Art Deco stijl. Nu is de stad is een van de grootste Art Deco steden in de wereld. Het is de grootste stad in de Hawke Bay. Regio heeft diverse wijngaarden en is een van ’s lands grootste groente-producerende regio’s. Dit is ook een aquarium met tropische vissen, schildpadden, kiwi-vogels en krokodillen, waarvan 30 km ten zuiden van Napier is de stranden Waimarama en Ocean Beach.

Hawkes Bay Airport is drie kilometer ten noorden van Napier gevestigd in West-Hoer.