Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Queenstown

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Queenstown zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Queenstown mini-gids

Autoverhuur Queenstown
Autohuur Queenstown

Queenstown is een stad op Nieuw-Zeeland’s South Ijsland. in de regio Otago.Queenstown ligt aan de rand van Lake Wakatipu en wordt omringd door bergketens Zuidelijke Alpen. 9.000 inwoners wonen in Queenstown.

Queenstown staat bekend als een winter bestemming voor Australiërs. In het hoogseizoen is het een festeby. De stad werd opgericht als een gullgruveby in 1860, maar wanneer het eindigde, was de stad een vakantieoord. In 1947 opende de eerste commerciële Nieuw-Zeeland skigebied, Coronet Peak hier. Vandaag zijn er vier skigebieden die kan worden bereikt vanaf Queenstown. De stad is ook een goede uitvalsbasis voor heli-skiën en helikoptervluchten. Met Lake Wakatipu, die Queenstown wijk aanbiedingen op boottochten, met inbegrip van Jet Boat, white water rafting, parasailing, vissen op forel en een paar activiteiten die naam. Is het te veel, kunnen bezoekers een wandeling maken langs Koningin Steden vinløype, en stoppen om de wijn van Bannockburn smaak.

Queenstown International Airport is het dichtstbijzijnde vliegveld, zes mijl van het centrum.