Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Whakatane

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Whakatane zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Whakatane mini-gids

Autoverhuur Whakatane

Autohuur Whakatane

Whakatane is ten zuiden van Auckland op North Ijsland in de Bay of Plenty regio.Whakatane is 90 km ten oosten van Tauranga en 89 km ten noordoosten van Rotorua, Whakatane rivier de riviermonding. De stad heeft een bevolking van 19.000, terwijl de extra 16.000 wonen in Whakatane District (2009).

Whakatane is bewoond geweest voor een lange tijd. Maori dorpen dateren uit ca. 1200 AD Kr. Whale Ijsland ligt buiten de stad, is de plaats waar James Cook en Endeavour onderdak gezocht in 1769. Van Whakatane, kunnen de bezoekers nemen een boot of helikopter naar het vulkanische eiland White Ijsland. Nga Tapuwae o Toi voetgangersbruggen is een pad dat Whakatanes omgeving laat zien. Het pad loopt tussen Whakatane en Ohope strand door het park. Whakatane biedt ook goede mogelijkheden voor de kajak vaarder. Er is een rondleiding van de Whale Ijsland, en de apparatuur kan ter plaatse gehuurd worden. Langs de kust, blijkt vaak dolfijnen en zeehonden op. Whakatane biedt ook vissen, paardrijden en golf.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Whakatane airport, 9 km van het centrum.

Nederlands