Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Andenes

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Andenes zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Andenes mini-gids

Andenes
Autohuur Andenes

Het dorp van Andenes (ca. 2.600 inwoners in 2009) is het administratieve centrum van Andøy gemeente in de provincie Nordland, gelegen ten noorden van de archipel Andøya Vesterålen. Het is gemaakt archeologische vondsten wijzen uit dat mensen hebben geleefd op Andøya sinds de steentijd.

De Noorse luchtmacht heeft een grotere basis in Andenes – Andøya Air Station. Het is onder de NAVO-opperbevel – en is een van de belangrijkste bedrijven in de Andøya. Anders is de plek is ook ruimte voor onderzoek en onderzoek rond poollicht – in relatie tot Andøya Rocket Range.

Naast de prachtige natuur – en de middernachtzon in de zomer maanden – heeft Andenes een aantal bezienswaardigheden aan te tonen: Whale Centre (met exposities over walvissen en walvishaaien onderzoek), de Polar Museum (jacht en visserij museum), HISNAKUL (met culturele en historische stukken die verband houden met het menselijke gezicht van de natuurlijke elementen) en de Northern Lights Centrum (populair-wetenschappelijke) – alle in of nabij Andenes centrum.

Andøya Airport, dat is co-located met Andøya Air Station, is een kleine civiele luchthaven met dagelijkse vluchten naar Tromsø en Bodø. Anders bellen op hurtigruta Andøya (Risøyhamn) zowel op de weg naar het noorden en het zuiden.