Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Arendal

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Arendal zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Arendal mini-gids

Arendal
Autohuur Arendal

Arendal, die ongeveer. 40.000 inwoners (2009), gelegen aan de zuidkust, niet ver van Kristiansand – en is het administratieve centrum van de provincie Aust-Agder.Het wordt genoemd in een schriftelijke melding van de jaren 1500 en werd een stad in 1723. Voorheen werden de kanalen in plaats van de straten in de stad – die vaak genoemd werd de “Nordic Venetië”. Deze werden uiteindelijk gevuld, maar een recente arrestatie is nu de populairste waterkant zwembad – Pollen.

Het oorspronkelijke centrum is gebouwd op zeven eilanden riffen en – en de stad werd uiteindelijk omgedoopt Tyholmen van de grootste van deze. Er zijn nog veel oude, goed bewaarde gebouwen. Tyholmen werd in 1991 bekroond met de prestigieuze internationale instandhoudings-Europa Nostra prijs – en wordt beschouwd als Arendals belangrijkste attractie. Onder de gebouwen op Tyholmen volgende kunnen worden genoemd: het Oude Raadhuis 1812 tot 1813 (de tweede grootste houten gebouw), Klock huis uit 1826 (die huizen Arendal stadsmuseum), Steen Huis van 1720-jaar (prive-museum, dat voortbouwt ingebed in een groter houten uit de 1800) en de Oude Politiebureau (1658/1710).

Enkele van de andere attracties in Arendal: Trinity Church uit 1888 (met zijn 80 meter hoge toren – ook wel “Skagerrak kathedraal ‘), Merdøgaard op Oy Merdø (schipper en losmuseum in een huis van rond 1640) en Aust-Agder Heritage Center op Langsæ .

Anders, Arendal locatie voor twee grote internationale evenementen elke zomer: Hove Festival (de grootste rock Noorwegen festival, dat plaatsvindt in zowel de parel Hove over Tromøya) en de Noorse Grand Prix (dat is een World Cup race voor ’s werelds snelste boten).

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Kristiansand Airport Kjevik, gelegen 63 km ten zuidwesten van Arendal.