Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bardufoss

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bardufoss zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bardufoss mini-gids

Bardufoss
Autohuur Bardufoss

Bardufoss is het administratieve centrum van Målselv gemeente, die ligt ten oosten van de Noorse provincie Troms – de grens met Zweden. Het dorp heeft ongeveer Bardufoss. 2250 inwoners (2009), en staat bekend om zijn centrale belang voor de Noorse leger.

In Bardufoss is Defensie vaardigheden en onderwijs (Militaire Academie) – en er zijn ook drie militaire kampen in de buurt van het dorp.

Natuur in Målselv is prachtig, en Bardufoss is een goed startpunt voor recreatieve activiteiten in het gebied. Onder de bezienswaardigheden zijn het na het populairst is: De Polar Zwemmen (het noordelijkste water park), Målselv waterval (de Noorse nationale waterval, die zich enigszins oosten van het dorp) en Opper-Dividalen National Park – ca. 70 km ten zuidoosten van Bardufoss, direct aan de Zweedse grens.

Het kan ook worden opgemerkt dat de administratie van de Mid-Troms Museum, dat filialen heeft in diverse plaatsen in het middelste deel van Troms, gelegen in Bardufoss.

Bardufoss Airport is een combinatie van militaire en civiele luchthaven, zoals de regelmatig routes naar Oslo (Gardermoen)