Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bergen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bergen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bergen mini-gids

Bergen
Autohuur Bergen

Bergen, die ongeveer. 257.000 inwoners (2009) is de tweede grootste stad na Oslo, en het administratieve centrum in de westelijke Noorse provincie Hordaland.Het werd opgericht in 1070 (Bjorgvin) aan de voet van de zeven bergen – en met sjøgrense de Noorse Zee / Noordzee. Tot 1314, Bergen is de hoofdstad van Noorwegen – en in de periode 1300 tot ca. 1750 was de belangrijkste steden van de Hanze.

Bergen heeft verschillende attracties te bieden. Enkele van de belangrijkste is de St. Mary’s Church uit het midden van de 1100S (het oudste nog bestaande gebouw) en de kathedraal (ook uit de 1100S, maar later gerestaureerd en herbouwd na diverse branden).   Andere belangrijke middeleeuwse gebouwen zijn de oudste delen van de vesting Bergen, waar vinden we Håkonshallen (jaren 1200) en de Rosenkrantz Toren (1200-tallet/1500-tallet).

meest beroemde attractie van de stad is de Bryggen – een verenigde gebouwen uit de Hanzetijd, die op de UNESCO World Heritage List. Ook Troldhaugen, mooie en onderscheidende woningen van de componist Edvard Grieg’s in de gemeente Fana is een populaire toeristische attracties. Hier vindt u ook een Grieg museum. En de vis markt in de stad – de stad de oudste handelsplaats – is het erg druk, vooral tijdens de zomer.

Bergen is een van de belangrijkste culturele steden van Noorwegen – en sommige van de belangrijkste instellingen zijn het Nationaal Theater Stage-en Concertgebouwdirecties de Hall. En elk jaar eind mei-juni organiseerde het internationaal gerenommeerde festival. Vermeld moet ook Museum Bergen, Bergen Art Museum en het Maritiem Museum Bergen.   Naast de spectaculaire aquarium een attractie de meeste mensen moeten krijgen met hem.

Een reis naar Scandinavië kabel oudste spoor van de auto naar de top van de 350 meter hoge berg Fløien is niet verachten aan – of u kunt de kabelbaan nemen om de hoogste van de zeven bergen Bergen, Ulriken (643 m).

Bergen Airport – Flesland, gelegen ca. 20 km ten zuiden van het centrum.

Autohurengids.nl biedt een goede selectie van goedkope autohuur in Bergen en in Bergen Flesland Airport. Selecteer de gewenste bestemming in Bergen en ontvang direct een lijst met beschikbare huurauto’s.