Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Evenes

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Evenes zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Evenes mini-gids

Evenes
Autohuur Evenes

Evenes is een gemeente gelegen aan de noordelijke kust van de provincie Nordland – specifiek in het district Ofoten, vlakbij de grens met Noorwegen. De bevolking is relatief bescheiden – 1.345 inwoners (2010) – en 450 die in de provinciale zetel Bogen.

Evenes heeft verschillende attracties te bieden – naast prachtige landschap en de middernachtzon: Artscape Nordland (een unieke outdoor collectie van modernistische beeldhouwer kunst), Gallogieddie lucht museum (welke documenten het verplaatsen Sami geschiedenis en cultuur in het gebied), rock formatie “muur” (met een panoramisch uitzicht op Ofotfjord ) – en de 140 jaar oude, gerestaureerde handel Liland Brygge.

Vermeld moet ook Evenes kerk, met een Evenes-kerk (gebouwd ca. Biedermeierstil in 1800). Dit werd in 2000 benoemd als Evenes gemeente millennium.

Harstad / Narvik Airport Evenes – dat is de belangrijkste luchthaven voor het noordelijke deel van Nordland en Troms Zuid – is gelegen in de gemeente.