Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Finnsnes

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Finnsnes zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Finnsnes mini-gids

Finnsnes
Autohuur Finnsnes

Finnsnes het administratieve centrum van Lenvik gemeente in de provincie Troms – gelegen aan de kust, in de Senja ( Noorwegen op een na grootste eiland).De stad heeft ongeveer 5.500 inwoners, met inbegrip van het dorp Silsand op Senja, die Finnsnes in verband met de overname van de meer dan 1000 meter lange Gisundbrua.Finnsnes ontvangen status 1 Januari 2000, en de markten zelf zo Tusenårsbyen.

Finnsnes is het centrum voor de handel in een gebied dat ongeveer 35.000 inwoners telt, en ze brengt haar stempel op de stad. Daarom is er goed winkelen hier – met inbegrip Amfi in Finnsnes winkelcentrum, geopend in 2005.

In de gebieden rond Finnsnes zijn een aantal attracties – in aanvulling op het prachtige landschap en de middernachtzon in de zomer. Vereniging Mid-Troms museum heeft twee van haar vestigingen in een redelijke afstand van de stad: Lenvik Museum en Museum Senja. Senja is ook de populaire Hulder en Troll Park Senja Troll.

Zijn we klaar voor een langere tocht, kan 68 km ten zuiden van Finnsnes bezoek aan de ’s werelds meest noordelijke dierentuin – Polar Zoo worden. Het is gelegen in Bardu.

De gecombineerde militaire en civiele luchthaven B ardufoss Airport is ca. 30 km ten zuidoosten van Finnsnes.