Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Florø

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Florø zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Florø mini-gids

Florø
Autohuur Florø

Florø is gelegen in Sogn og Fjordane provincie, en is Noorwegen het meest westelijke stad.Tot 1997 was het ook de enige stad in Sogn og Fjordane. De status van stad werd bereikt in 1860, – en dus Florø viert 150ste verjaardag in 2010. De stad heeft op dit moment. 8500 inwoners (2009), terwijl in de hele gemeente (de zogenaamde Flora) 11.500 levens.

Florø ontstaan op basis van de uitgebreide haringvisserij in de jaren 1800, en de vis-industrie en de export nog steeds betekent veel voor de stad. Het lijkt elders als een idyllisch stadje, die in 1998 bekroond met de prestigieuze “Miljøby prijs.

Er zijn een aantal van de attracties in en rond Florø. Hier is het prachtige landschap van zowel de hoge bergen en de prachtige kust – en het weer was niet uitnodigend om het baden, dan kunt u het overdekte zwembad, inrichting bezoek “Stormvogel” in het centrum van de stad.

Als het gaat om historische plaatsen, een bezoek aan het Maritiem Museum is aanbevolen – of een uitstapje naar Ausavika, de thuisbasis van een van de grootste en meest interessante rotstekeningen. Ook Kinnakyrkja – een stenen kerk uit de Middeleeuwen (de oudste delen van de 1000’s) op het prachtige eiland Kinn net buiten de stad – is zeker een bezoek waard. Het eiland is een attractie op zich, waar het hoogste punt ligt meer dan 300 m.   Op de wangen plaatsvindt gemeente ook Flora grootste culturele evenement – Kinnaspelet. Het is een historisch drama dat zal elk jaar worden gebouwd rond de 20 Juni onder auspiciën van Sogn og Fjordane Teater.

Flora Airport, ligt op 2 km ten noordwesten van de stad, een regionale luchthaven met regelmatige vluchten naar Bergen (Flesland) en Oslo (Gardermoen).