Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Glomfjord

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Glomfjord zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Glomfjord mini-gids

Autoverhuur Glomfjord
Autohuur Glomfjord

Glomfjord zich bijna aan het hoofd van de bijna 20 km lange Glomfjorden in Meløy in de provincie Nordland. De meeste principe verhoogt de steile bergwand Fyken de 883 meter in de lucht. Hier vinden we ook Glomfjord energiecentrales – bekend in verband met de geallieerde campagne te saboteren “Operatie Musk Dunder” onder de 2 De Tweede Wereldoorlog. Het dorp heeft ongeveer Glomfjord. 1200 inwoners (2009), en een van de mooiste stukjes van de weg – “Coastal Route (Route 17) – het passeren van het centrum.

Glomfjord door velen geassocieerd met de industrie in de eerste plaats, omdat een van de grootste industriële gebieden van het Noorden (Glomfjord industriële park) is hier gevestigd. Maar het gebied is ook rijk aan mogelijkheden voor de unieke natuur ervaringen.   De dichtstbijzijnde deel van de tweede grootste gletsjer – Svartisen – zijn bijna 2 miljoen ten zuidoosten van Glomfjord. Net buiten het centrum van de stad is ook het aanzienlijk minder Glombreen, waar vinden we ook de 1.200 meter hoge berg Istind. Het Hof oordeelde zowel de gletsjer en wandelen in de bergen in het gebied. Meløy heeft ook een mooie kustlijn, waar het mogelijk is om vakantie als “øyhopper.

Glomfjord grootste attractie is Glomfjord Resort, gelegen op korte afstand van het dorp. Er zijn ook uiterst geschikt voor snowboarden activiteiten, en de plant wordt gekenmerkt door het tijdschrift “Free Flow” als een van de beste ski-locaties in Noorwegen.

De dichtstbijzijnde luchthaven Bodø Airport, gelegen 54 km ten noordwesten van Glomfjord