Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Grimstad

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Grimstad zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Grimstad mini-gids

Autoverhuur Grimstad
Autohuur Grimstad

Grimstad is een stad met ca. 20.000 inwoners (2009) die aan de Noorse zuidkust specifiek -, in het graafschap Aust-Agder. Het kreeg stadsrechten in 1816, en het verhaal is nauw verwant aan de scheepsbouw en scheepvaart activiteiten. Er zijn nog scheepvaart en de maritieme industrie belangrijk voor de stad.

Grimstad anders vaak “Poëzie Ernes stad”, omdat Noorwegen twee internationaal bekende auteurs – Henrik Ibsen en Knut Hamsun op verschillende manieren heeft gemerkt van de stad met zijn aanwezigheid. Ibsen was een apotheek stage even toen hij zijn debuut gemaakt als toneelschrijver in 1850 – en Hamsun woonde op zijn boerderij Nørholm de praktijk van 1918 tot zijn dood in 1952.

Grimstad musea hebben meer speciale eenheden, waar de “vlaggenschip” Ibsen Museum, gehuisvest in het Ibsen-huis (in de straat van Henrik Ibsen, natuurlijk).Ibsen huis (gebouwd in 1758) omvat een authentieke apotheek uit zijn tijd in de stad, en is van Noorwegen oudste Ibsen Museum (geopend in 1916).Reimanngården (waar er was een apotheker die werkte in Ibsen) is een houten complex van de 1750, zoals huizen showrooms voor Grimstad Art Association.

Van de andere museum-afdelingen hebben behoefte Grimstad Maritiem Museum genoemd. Het is gehuisvest in een voormalige scheepswerf.   En Dømmesmoen het strand, net ten noorden van het centrum van de Noorse tuinbouw museum – met de voormalige regering tuinbouwschool naaste buur. Er is ook een prachtig park, waar u kan de ervaring van de 500 jaar oude eik veer. Vlakbij is de Kerk van Eden – een stenen kerk gebouwd in de 1100S, in een gebied dat anders bevat een aantal grafheuvels en andere historische overblijfselen.

In het bos van Eden in de kerk is de regio’s meest spectaculaire fase (outdoor) – Fjæreheia – gebouwd in een voormalige graniet steengroeven. En het moet natuurlijk worden opgemerkt dat Grimstad, de Noorse stad met de meeste zonnige dagen per jaar, mooie stranden, zowel ten westen en ten oosten van het centrum heeft.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Kristiansand Airport – Kjevik, gelegen op 34 km zuidwesten van Grimstad.