Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Horten

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Horten zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Horten mini-gids

Horten
Autohuur Horten

Horten is gelegen in het zuidoosten van Noorwegen, om de buitenste Oslofjord in Vestfold provincie, en heeft ongeveer 18.200 inwoners (2009).

De kuststad Horten is misschien het best bekend om zijn haven met bilfergeforbindelsen Horten – Moss, waar de reis duurt slechts 30 minuten.De veerverbinding tussen de twee steden bestaan al sinds 1582.

Een van de meest bezochte toeristische attracties in Horten is Borre Kerk vanaf 1100’s – met “terpen Borre (Borre park) met het grootste Scandinavische regio’s collectie koninklijke graven uit het jaar 600 tot 900 Dit is ook de aarde, die is een historisch centrum met een focus op de vikingtijd.

De idyllische Karljohansvern zijn diverse attracties, zoals het Marine Museum, Museum Preus (dat is een fotografie museum) en een lokale geschiedenis centrum.

10 km van het centrum Åsgårdstrand Horten, waar de beroemde schilder Edvard Munch (1863-1944) bracht een groot deel van zijn tijd. Het huis had hij zijn bewaard gebleven en is nu open voor het publiek.

Anders Horten bieden een goede zwemmen in de zomer met prachtige zandstranden, gezellige winkelcentrum en diverse uitgaansgelegenheden.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Sandefjord – Torp, gelegen 38 km ten zuiden van Horten.De Moss Airport –   Rygge is een optie, dat ligt 28 km ten oosten van Horten (via veerverbinding Horten- Moss ).