Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Moss

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Moss zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Moss mini-gids

Moss
Autohuur Moss

Moss is gelegen in het zuidoostelijk deel van Oost, met name de Outer Oslofjord in Østfold County – ca. 60 km ten zuiden van de hoofdstad Oslo. De stad telt ongeveer 30.000 inwoners (2010), en is misschien het best bekend om zijn haven met veerverbindingen naar Horten (Basto veerboot).

Moss is bekend dat een industriële en commerciële stad en een belangrijk kruispunt worden. Bovendien is de stad bekend om zijn vele kunstgaleries.

Enkele van de meest populaire toeristische attractie, acties zijn: Moss kerk uit 1861, Moss stedelijke en industriële – en Konventionsgården (die Moss Ironworks oude hoofdgebouw van de 1750’s, en dat in 1814, waar een akkoord over een unie met Zweden werd ondertekend).

Een andere toeristische attractie is Jeløya, die behoort tot Moss gemeente, en is een van de grootste eilanden in de Oslofjord Outer. Op Jeløya Gallery is F15, die is een kunstgalerie met een focus op Noorse en internationale hedendaagse kunst.

Ook Moss Art Gallery in het centrum van de stad is een bezoek waard. De site heeft zowel een permanente collectie van schilderijen en wisselende exposities van hedendaagse kunst.

Daarnaast Moss talloze stranden. Twee van hen ligt in het centrum. Er is ook groene gebieden, wandelroutes, mogelijkheden voor fietsen en kano’s huren en een golfbaan in het gebied.

Moss Airport – Rygge ligt 10.4 kilometers ten zuidoosten van het centrum.