Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lyngdal

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lyngdal zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lyngdal mini-gids

Autoverhuur Lyngdal
Autohuur Lyngdal

Lyngdal is een gemeente gelegen in de provincie Vest-Agder in het zuiden van Noorwegen, heeft 7.700 inwoners (2009). Lyngdal ontvangen de status van stad in 2001, en is een belangrijk handelscentrum voor de regio. De stad heeft een geweldige locatie met de nabijheid van de zee, verschillende meren en heuvels. Het hoogste punt is Kalåsknipen, dat is 506 m.

Grootste toeristische trekpleister in het zuiden Lyngdal badkamer, gelegen op Rosfjord, en is een populair waterpark voor het hele gezin met golfslagbad, een elektriciteitscentrale, whirlpool, glijbanen, sportbad, kinderbad en recreatiecentrum.

Andere bezienswaardigheden en omgeving zijn Lyngdal Lyngdal Agricultural Museum met haar tentoonstelling lokale geschiedenis, Kvås kerk uit 1836, Klokkergården Museum (een museum met een dergelijkekleinste bericht van Noorwegen kantoor en een school museum) en Lyngdal kerk uit 1848. Achter de kerk is nog steeds zeven grote grafheuvels, die waarschijnlijk stamt uit de vroege ijzertijd en de Vikingen.

Zowel in Rosfjord en Lyngdal fjord is het indrukwekkende zwembad met zandstranden.

Lyngdal gastheren ook “Het dier zag er” – een jaarlijkse fesjåfestival met talloze kraampjes, die plaatsvindt in het eerste weekend in september. Animal gezien heeft tradities die teruggaan tot 1857, en is nog steeds een populair evenement voor zowel bezoekers als bewoners. Naast de marktkramen zijn een echte kermis ingrediënt in dieren gezien.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Kristiansand Airport – Kjevik, gelegen 89 km ten oosten van Lyngdal.