Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Mandal

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Mandal zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Mandal mini-gids

Mandal
Autohuur Mandal

Mandal is zuidelijkste stad van Noorwegen. Het is gelegen in Vest-Agder provincie, en heeft 10.500 inwoners (2008). Mandal rivier verdeelt de stad in twee voordat het uitmondt in de zee, en in het centrum zijn wit geschilderd het zuiden van Noorwegen en charmante straten, en de charmante winkels en restaurants.

Mandal is een typische zomer-stad, en is vaak bekend om haar strand en varen, zijn prachtige archipel en de promenade langs de rivier Mandal.

Enkele van de meest bezochte toeristische attracties zijn de volgende: Mandal kerk uit 1817, Sjøsanden – een van de mooiste stranden, Vest-Agder Museum Mandal (die in Andorsensgården van 1805 – met de plaatselijke historische visserij museum en collectie) en Risøbank – een beschermde plant uit 1901 met het hoofdgebouw, tuinman het huis, tuin en bijgebouwen, en open gebieden met stranden en tennisbanen.Mandal Art Association heeft kantoren in het hoofdgebouw 2 verdieping, waar bezoekers kunnen het schilderij tentoonstelling van lokale en zien als nationale en internationale artiesten.

40 km ten westen van de Mandal is Lindesnes vuurtoren, die de oudste vuurtoren (ingehuldigd i1656), en een populaire toeristische attractie. Lighthouse Lindesnes is het meest zuidelijke punt op het vasteland – en de 2518 km is vanaf de Noordkaap! De vuurtoren heeft exposities, museumwinkel en een cafe.

Schelpdieren Festival in Mandal is waarschijnlijk een toeristische attractie, waar schaal-en schelpdieren is de focus. Het festival heeft ook entertainment en concerten, en hield 2 weekend in augustus van elk jaar.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Kristiansand Airport – Kjevik, gelegen 58 km ten noordoosten van de Mandal.