Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Molde Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Molde Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Molde Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Molde Luchthaven
Autohuur Molde Luchthaven

Molde Airport Årø (MOL) ligt op ca.. 5 km ten oosten van Molde centrum.Er is een bus tussen de luchthaven en het centrum in verband met vluchten en aankomsttijden.Op de luchthaven, is het mogelijk om een auto van Hertz autoverhuur verhuurbedrijven, Europcar, Sixt, Avis, Budget en Rent een wrak

In 2008, 336.900 passagiers een bezoek aan de luchthaven.Er zijn directe vluchten naar Bergen, Oslo, Trondheim en Palma alsook chartervluchten naar verschillende bestemmingen vanuit Londen Stansted Airport.   De luchthaven werd geopend in 1972, en in de afgelopen jaren is de infrastructuur is enorm verbeterd.

Select Service Partner (SSP) runt een cafe en restaurant aan de luchthaven van Molde Aro. SSP heeft vestigingen in 31 landen en is een leider in de luchthaven restaurants en flycatering. Er is draadloos internet, ATM en een tax-free shop op de luchthaven.