Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Molde

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Molde zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Molde mini-gids

Molde
Autohuur Molde

Molde is gelegen op het schiereiland Romsdal aan de rivier de outlet in Molde Molde gebied (dat deel uitmaakt van Romsdalsfjord). De stad telt ongeveer 24.800 inwoners (2010) en is gevestigd in Møre og Romsdal County in West-Noorwegen.

Molde is een belangrijk handelscentrum voor de regio, en in Storgata – de hoofdstraat – zijn een aantal winkels.

Snelle route die het verkeer tussen Bergen en Kirkenes bellen Grand Kaia Molde dagelijks om.

Molde heeft een rijk cultureel leven, en sommige van de meest bezochte toeristische attracties zijn onder andere Molde stadhuis uit 1966, Art Center (met een expositie van schilderijen gemaakt door zowel regionale en nationale artiesten), Molde kathedraal uit 1957 en Romsdal Museum (diverse afdelingen) – een van de grootste regionale musea in Noorwegen. Het museum omvat scrollen. Open Air Museum in Reknes in Molde (met gebouwen uit de jaren 1600 tot en met 1900), en het park en buiten het podium.

Visserij museum is ook een toeristische attractie. Om er te komen moet u de ferry van Molde te nemen, en de reis duurt slechts 10 minuten.

Een van de bekendste toeristische attracties in Molde is “Molde Panorama” – gebergte kan worden gezien aan de zuidzijde van de Romsdal Fjord. Vanuit het oogpunt Varden heeft een prachtig uitzicht op besneeuwde bergtoppen in deel 222, de meeste zijn meer dan 1000 meter hoog.

Luchthaven van de stad – Molde Airport – gelegen op 6 km ten noordoosten van het centrum.