Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Sarpsborg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sarpsborg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sarpsborg mini-gids

Autoverhuur Sarpsborg
Autohuur Sarpsborg

Gemeente Sarpsborg in de provincie Østfold geheel in het zuidoosten Noorwegen, en heeft ongeveer 52.200 inwoners (2009).De gemeente heeft kustlijn langs de zee en de rivier de Glomma loopt langs de stad. Dichtbij het centrum van Sarpsborg de val abrupt in Sarpsfossen – die de grootste stroom van alle watervallen in Europa is ..

Sarpsborg werd opgericht in 1016 door koning Olav de Heilige, en is dus een van de oudste steden.

De stad heeft verschillende historische bezienswaardigheden – waaronder Sarpsborg Kerk uit 1845, Hafslund Manor in 1761 (met een park, waar gravures bevat 3.000 jaar oude rock) en Borgarsyssel Museum (gelegen op Sarpsfossen) – een cultuurhistorisch museum tentoonstelling van artefacten uit het Stenen Tijdperk tot de huidige dagen.De site heeft ook een aantal oude gebouwen.

Bovendien, Sarpsborg goed winkelcentrum met boetieks en warenhuizen, en het is zomer prachtige stranden in de omgeving. Activiteit centrum “Super Land”, gelegen in het Quality Hotel & Resort is een attractie voor het hele gezin – met water park, overdekte ijsbaan, een fitnessruimte, enz.

De stad van de jaarlijkse culturele festival – Olav Festival – gehouden in augustus, en trekt veel toeristen naar de stad. Het festival biedt concerten, Viking activiteiten, tentoonstellingen en historische theater “zwaard”.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Airport Moss – Rygge, ligt 25 km ten noordwesten van Sarpsborg.