Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Sogndal

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sogndal zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sogndal mini-gids

Sogndal
Autohuur Sogndal

Sogndal is een dorp en gemeente in de provincie Sogn og Fjordane in het westen van Noorwegen. Het dorp – die ongeveer. 3100 inwoners – ligt diep in de fjord.

De Sognefjord is Noorwegen de langste en diepste fjord, en een populaire toeristische bestemming in West-Noorwegen.In het gebied rond de fjord is een prachtig landschap, en meest bekende is waarschijnlijk Jotunheimen Glacier National Park.

Vanuit het dorp Sogndal is de veerverbinding om dergelijke Bergen.

Sogndal heeft een rijke culturele geschiedenis, en heeft diverse locaties – met inbegrip van Kaupanger staafkerk uit 1140 (een van de oudste kerken) – De Heiberg en Collecties (Sogn Folk Museum) in de stad die ligt op 7 km van Sogndal.

Hier vindt u twee delen: een open lucht museum – met gebouwen uit de Middeleeuwen tot de jaren 1980, de boerderij en het hoofdgebouw met een tentoonstelling van objecten die gerelateerd zijn aan de landbouw, kunstnijverheid, textiel, enz.

De tweede is de Sogn Fjord Museum, gelegen op de veerboot dok Kaupanger – 5 minuten. rijden van het belangrijkste museum. Fjord Museum heeft een lokale geschiedenis collectie van boten, het vistuig, enz.

Noorse gletsjer Museum, gelegen in het dorp Fjærland in Sogndal gemeente, is ook een bezoek waard. Het museum heeft een tentoonstelling en modellen van de gletsjers en de bioscoop met de film over de gletsjer.

De dichtstbijzijnde regionale luchthaven is Sogndal Airport – Hauåsen, gelegen 18.6 km ten zuiden van Sogndal.