Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Vadsø

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Vadsø zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Vadsø mini-gids

Vadsø
Autohuur Vadsø

Kustplaats Vadsø (ongeveer 5000 inwoners in 2010) gelegen in het oostelijke deel van Finnmark, aan de noordzijde van de Varanger Fjord. Vadsø is zowel een commerciële en administratieve centrum voor de Finnmark (dat is het noordelijkste en grootste in de omgeving).

Vadsø haven heeft dagelijkse aankomsten van de Hurtigruten ( Bergen – Kirkenes ).

Al in 1500 was een groot Vadsø vissersdorp, maar hebben nagelaten een stad tot 1833.

Toeristische attracties in Vadsø is eerst en vooral, het sneeuwlandschap met de middernachtzon in de zomer, outdoor recreatie en jacht en visserij. In de winter kunt u genieten van het natuurlijke verschijnsel van de Aurora in Vadsø en deel uitmaken van een sneeuwscooter safari of hondensleeën.

Vadsø Museum / Ruija Wie Museum is zeker een bezoek waard. Het museum is gevestigd in Esben boerderij in Outer Kvenby wat uit het centrum – in een Noorse koopman uit 1850 –   en documenteren en communiceren van de multi-culturele geschiedenis in de oostelijke grens van Noorwegen noord-.Hier krijgt u een inzicht in het Noors, Fins, Sami en de Russische cultuur. Grenzend aan het museum zijn een aantal goed bewaarde gebouwen – met inbegrip Tuomainegården.

Vadsøya Cultuur Park behoort ook tot het museum – evenals de tentoonstelling “luchtschepen en boten”, die is gelegen op de Hurtigruten kade.

Vadsø hosts verschillende jaarlijkse culturele evenementen – met inbegrip van Crab Festival Polar Specatcle en Varanger Festival – een blues en jazz festival in augustus.

De stad van de regionale luchthaven – Vadsø Airport – ligt op 4 km ten oosten van het centrum.