Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Donetsk

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Donetsk zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Donetsk mini-gids

Autoverhuur Donetsk
Autohuur Donetsk

Donetsk is gelegen in het oosten van Oekraïne, is de hoofdstad van de provincie Oblast Donetsk.De stad heeft ongeveer 1,1 miljoen inwoners (2007), en is een belangrijk industrieel centrum voor kolen en staal. Donetsk werd opgericht in 1869 en is in feite een Russisch-sprekende stad – na vele generaties van de migratie van werknemers uit de industriële Rusland.

Zij is gelegen aan de rivier Kalmius, omgeven door bossen, heuvels en steppe landschap. Donetsk heeft een continentaal klimaat met koude winters en relatief warme zomers.

De stad heeft een universiteit, opera, theater, musea en vele mooie parken. De meest populaire toeristische trekpleisters in de stad zijn Donetsk’s Cathedral, het hotel Groot-Brittannië van 1883 (dat is de stad het oudste gebouw), het Historisch Museum, Railroad Museum, het pretpark en museum in Sherbakova Push China Boulevard – met meer dan 11.000 beelden en schilderijen.

Donetsk heeft een mooie mijernspark met 93 beelden, een prachtige botanische tuin en het Planetarium.

Donetsk International Airport ligt 16 km ten noordwesten van het centrum.