Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kiev Borsipol Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kiev Borsipol Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kiev Borsipol Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Kiev Borsipol Luchthaven
Autohuur Kiev Borsipol Luchthaven

Kiev Borsipol Airport (KBP) is 6 km ten westen van Borsipol en 29 km ten oosten van Kiev. Het is een van de drie luchthavens die Kiev. Het is mogelijk om te reizen met de bus tussen flypassen en Kiev. Diverse autobedrijven gevestigd op de luchthaven.

6.700.000 passagiers bezocht Kiev Borsipol Airport in 2008, en het is de grootste in de Oekraïne. De belangrijkste basis voor de Aerosvit Airlines en Ukraine International Airlines. De luchthaven heeft vier verschillende terminals, en het is bedoeld de 5e terminal zal openstaan tot de zomer van 2010, wanneer een 6 terminal zal klaar zijn in 1012 Dan Kiev Borsipol u van harte welkom Airport 18 miljoen passagiers per jaar.

Kiev Borsipol Airport heeft een goede selectie van eet-en drinkgelegenheden en winkels. Boryspil Airport Hotel is gelegen op de luchthaven.