Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kiev

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kiev zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kiev mini-gids

Autoverhuur Kiev
Autohuur Kiev

Kiev is de hoofdstad van Oekraïne, gelegen in het noorden centrale deel van het land, nabij de rivier de Dnepr. De stad heeft 2,7 miljoen inwoners (2007), en is het administratieve centrum van de provincie Kiev Oblast.

De stad werd waarschijnlijk gesticht in 400, en heeft een aantal historische en culturele bezienswaardigheden. Kiev is de thuisbasis van meer dan 25 musea, theaters, opera, diverse mooie paleizen en pleinen, botanische tuinen, dierentuinen en planetarium.

De meest beroemde bezienswaardigheid in “de stad Nationaal Museum van de geschiedenis van de Grote Patriottische Oorlog van 1941 tot 1945. Dit is een museum en een monument – waar het complex wordt gedomineerd door de 62 meter hoge standbeeld Rodina-food. Het museum heeft een tentoonstelling van 300.000 items, en is een van de grootste in de Oekraïne.

Andere toeristische attracties zijn in Kiev De Golden Portal – oorspronkelijk afkomstig uit de 1000’s, Cave Monastery Petsjerskaja lever in 1015 en de Hagia Sophia kathedraal uit 1037 Zowel de grot klooster en de kathedraal is genoteerd op de UNESCO World Heritage List.

Kiev Airport, Boryspil International Airport ligt 29 km ten oosten van Kiev, en is het land de grootste luchthaven van