Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Graz

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Graz zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Graz mini-gids

Graz
Autohuur Graz

Graz is de grootste stad van Oostenrijk de tweede plaats met 250.000 inwoners (2009) en is de hoofdstad van de deelstaat Stiermarken.Graz ligt in het zuidoosten vanOostenrijk, de grenzen van Hongarije en Slovenië. Dit is een oude stad die werd genoemd in bronnen in 1115, maar aangenomen wordt dat de stad ouderen. De stad ligt aan beide zijden van de rivier de Mur.

Vanwege haar lange historie, veel oude gebouwen te bezoeken in Graz. Stad gecentreerd rond de berg rock Schlossberg, en op de top van dit is een kasteelruïne en een mooie klokkentoren uit 1500 die is omgeven door een bloeiende groene ruimte. Er zijn vele middeleeuwse kerken die bewaard zijn gebleven in de stad, met inbegrip van een gotische kathedraal uit de jaren 1400. Center en de oude stad van Graz werd in 1999 op de UNESCO-lijst van werelderfgoed.

9 km buiten de stad Graz luchthaven heeft twee terminals en hotels in de buurt. De luchthaven biedt zowel internationale vluchten en binnenlandse vluchten.