Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Villach

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Villach zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Villach mini-gids

Villach
Autohuur Villach

Villach is de tweede grootste stad van Karinthië in Oostenrijk, en in 2007 de populatie geschat op bijna 59 000De stad ligt ten zuiden van het land gelegen, sommigen naar het oosten van de westelijke arm van Oostenrijk. Villach is een belangrijk spoorwegknooppunt met verbindingen naar de onmiddellijke grens landen Italië enSlovenië. De stad werd genoemd in de bronnen reeds 878.

Vandaag zijn er vele toeristen die naar Villach, deels vanwege het historische stadsbeeld met prachtige middeleeuwse kerken, maar ook omdat de stad veel meer te bieden heeft. Villach biedt vele musea en attracties zoals een Dock Museum, water en spa park en de dierentuin Affenberg Land Crown. Bij een bezoek aan Villach moet een rondvaart op de schilderachtige rivier de Drau, of reizen toen de stad het New Orleans Festival, Festival Summer Time, of wanneer het wordt gehouden carnaval hosts.

Voor degenen die reizen door de lucht, je hebt voor het boeken van reizen naar Klagenfurt Klagenfurt en de luchthaven Wörthersee International Airport.Klagenfurt ligt op ongeveer 40 kilometer van Villach.