Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Iquitos

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Iquitos zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Iquitos mini-gids

Autoverhuur Iquitos
Autohuur Iquitos

Iquitos (ca. 370.000 inwoners) is de hoofdstad van de regio Loreto in het binnenland van Peru, en het is gelegen in het Peruaanse deel van het Amazone regenwoud. – Tussen de drie rivieren, de Amazone, en Nanay Itaya.

Het meest bijzondere aan deze stad is dat het is ’s werelds grootste geen weg toegang met de buitenwereld – afgezien van een 88 km lange lokalvei zuid tot hun kleinere naburige stad van Nauta. Mededeling van de stad wordt gedaan, hetzij per boot of vliegtuig.

Iquitos is een populaire uitvalsbasis voor diverse excursies, ’s werelds grootste regenwoud – alsook uitstapjes naar natuurreservaat Pacaya-Sanina. Er zijn ook rondvaarten voor toeristen in de Amazone en de zijrivieren ader – met inbegrip naar bestemmingen in Brazilië.

Van architectonische bezienswaardigheden in de stad Iquitos het hoogste gebouw – de kerk in de Plaza de Armas – genoemd. De Casa de Hierro (Iron House ‘) – een huis volledig uit metaal gebouwd – roept veel toeristen de aandacht. Het werd ontworpen door Gustave Eifell – ook wel bekend als de initiatiefnemer van de Eiffeltoren inParijs.

Van Iquitos Airport is de reguliere routes naar de Peruaanse hoofdstad Lima.