Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Biala

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Biala zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Biala mini-gids

Autoverhuur Biala
Autohuur Biala

Bielsko-Biala is een stad 70 km ten zuidwesten van Krakau. Bielsko-Biala is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam aan de rivier Biala.180.000 bewoners wonen in Bielsko-Biala. (2000).

Bielsko-Biala werd opgericht in de jaren 1200 en behoorde tot de Oostenrijkse regio Silezië 1772 tot 1919. In 1951, Bielsko Biala samengevoegd met de andere kant van de rivier. De stad is een woord te bieden, en heeft een museum van technologie en textielindustrie. Hier kunnen bezoekers de machines en apparatuur die is gebruikt bij de productie van wol, met inbegrip van Van Bielsko-Biala, is er een kabelbaan naar Mount Szyndizielnia. De stad heeft ook een kasteel met historische betekenis. Het oudste gedeelte van het kasteel komt uit de jaren 1400. De stad heeft een continentaal, gematigd klimaat, met een gemiddelde temperatuur in januari is -5 en 17 in juli.

Luchthaven Katowice-Pyrzowice ligt op 80 km van Bielsko Biala-